onsdag, mars 15, 2006

Folkpartiet har helt tappat greppet - Och det är bra!

En gång, för länge sedan, var Folkpartiet ett liberalt parti som värnade om den enskildes integritet. Men det var som sagt länge sedan.

Idag tycks vissa "folkpartisaner" ha George Orwells "1984" som partiprogram. Eller har Lars Leijonborg lyssnat för mycket på "fel" rådgivare?

Redan förra valrörelsen hamnade Folkpartiet i en märklig situation med sina språkkrav på invandrare som lockade en hel del väljare med främlingsfientliga värderingar.

Men de senaste dagarna har de verkligen överträffat sig själva. Först var det buggningsuppgörelsen med Socialdemokraterna. Och nu, det allra senaste: drogtester i skolorna.

Men jag klagar inte. Fler och fler liberala börja nu vända sig mot Centerpartiet, det enda parti som tycks stå på fast liberal mark i dagsläget.

”Spread the word!”

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det är ju helt sinnessjukt vad de håller på. Jag tror att när Jan Björklund ville ha Skol-Stasi så utelämnade de ju gruppen som inte var terrorismbenägna, nämligen alla som inte var muslimer. Och med det här förslaget vill de visa att de är ett inklusivt parti och föreslår ett drog-stasi för alla andra som inte är muslimer.