tisdag, maj 09, 2006

Life is what's happening while we're making other plans

Bloggarna kommer bloggarna går. Den som skriver fyndigast läsarna får.

Min "time-out" från bloggandet är inte något som du behöver ta som intäkt för att jag skulle ha gett upp.

Ibland har dock livet en tendens att prioritera annat åt en heltidsarbetande tvåbarnsfar.

Och då jag under stundom kan tröttna på att "gnällblogga" om misstag och/eller dumheter som politiska motståndare bjuder på, och då jag redan skrivit om större delen av författningen, så väljer jag att leva IRL.

Sitt inte här och spill bort din tid framför datorn. Ta en promenad. Gå ut och ta en öl med goda vänner. Ring någon du inte har pratat med på länge. Ta hand om dig och ditt liv och lev det… NU.

Snart är det höst igen, och då kan vi gräva ned oss i datorernas virtuella värld igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Debattören Paul Nilsson hade i Skånska Dagbladet 9 maj nedanstående intressanta insändare om Muslimska Förbundets ordförandes fru och hennes kandidatur till centern i riksdagen. Ebtisam Aldebe är gift med Mahmoud Aldebe, som avslöjades i Uppdrag Granskning 2 maj om sitt valsamarbete med socialdemokratiska Broderskapsrörelsen:

"Ebtisam Aldebe är muslim och riksdagskandidat för centerpartiet. Hon står på tredjeplats på centerpartiets riksdagslista i Stockholms kommun.

I Rapport den 28 april säger hon att hon vill ha särlagstiftning för muslimer i Sverige. Anser centerpartiet att detta är förenligt med centerpartiets ideologi och värderingar? Anser centerpartiet att det är okej att islamister kandiderar för partiet? Om så är fallet så borde centerpartiet byta namn till: Nya Islamiska Centerpartiet.

Paul Nilsson"